Kérdése van? Hívjon minket! +36-30/3349939

Társasjáték

Társasjátékok kicsiknek és nagyoknak


Az Activity Family Classic egy szórakoztató játék, melyben a Family és a Junior kártyákkal az egész család együtt játszhat! Az Activity Family közös játékélményt és hihetetlen szórakozást nyújt a családnak, amiben a játékosok célja, hogy csapatukat elsőnek juttassák a célba. A feladat a kártyákon lévő feladványokat rajzolva, szavakkal körbeírva, vagy elmutogatva úgy előadni, hogy csapattársaik adott idő alatt meg tudják fejteni azokat és így a játéktáblán továbbléphessenek.

 

Méret:

6 850 Ft

Monopoly - Budapest

 

A klasszikus ingatlankereskedelmi társasjáték, a Monopoly fővárosunkról készült változata. A Start mezőről kiindulva haladhatnak végig a játékosok, miközben sorban egymás után megvásárolhatják Budapest nevezetességeit. Többek között a Városligetet, a Magyar Állami Operaházat, vagy Ferencvárost.

 

A csomag tartalma: 1 db játéktábla, 8 db zseton, 28 db tulajdoni lap, 16 db szerencse kártya, 16 db meglepetés kártya, 32 db ház, 12 db szálloda, 1 csomag Monopoly pénz, 2 db dobókocka, játékleírás.

 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

8 400 Ft

Klasszikus Operáció társasjáték - állatos kiadás

 

Segíts Sam kutyájának, hogy ne csak a szelek távozzanak belőle! Sam kutyája mindent megevett, amit csak talált, és az összes tárgy a pocakjában ragadt. A játékosok Doggo-szkóp használatával végigvezetik a tárgyakat a kutya hasában, végül a popsiján keresztül ürítik ki azokat.


Viszont a játékosoknak a megfelelő útvonalon kell tartaniuk a Doggo-szkópot, különben a kuta orra berregőt hangot ad ki, és az adott játékos kimarad. Kedves, örömteli hangjelzés mutatja, hogy sikerült eltávolítani egy tárgyat.

 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

10 500 Ft

Pick-up Pete - A székpakolós társasjáték

 

Ebben a játékban nem csak az ujjaid lesznek fürgék! A játékosoknak székeket kell felpakolniuk a mozgó teherautóra, ám a hely szűkös, így csak tornyot építve fér fel minden bútordarab a platóra, de vajon egyben marad az óriási szék halom?

 

A játékot egyszerre 2-4 játékos játszhatja. Az előkészület során minden játékos magához veszi az összes széket egy-egy választott színből, így mindenki összesen 6-6 darab ülőalkalmatosságot próbál majd ráhelyezni Pick-Up Pete platójára, miközben a kocsi köröket ír le a földön vagy az asztalon. A játékosok sorra próbálnak meg egy-egy újabb székeket felhelyezni, amikor hozzájuk érkezik Pete. Az első szék számára négy kis mélyedés biztosít stabilitást, a többi szék sorsa viszont már csak a játékosokon és a fizika törvényein múlik.

 

Ha egy óvatlan mozdulat során a székek leesnek, a játékos kiesik a játékból, a leesett székeket pedig eltakarítja Pete útjából. Az nyer, aki előbb felpakolja mind a hat székét, vagy utolsóként marad játékban.

 

A Pick-Up Pete társasjáték az egyszerű szabályok miatt akár már 4 éves kortól játszható. Az autó, amit matricákkal díszíthetsz fel, két darab AA elemmel működik, melyet a doboz nem tartalmaz.

 

 

8 200 Ft

Az Activity Junior játékban olyan szavakat kell körülírni, elmutogatni, vagy lerajzolni, melyek a gyermekek szókincséhez igazodnak. Kitörő nevetés, kézzel-lábbal mutogatás és az idő szalad. A homokóra kíméletlen, vajon kinek sikerül kitalálni a feladványt?

 

Méret:

8 900 Ft

Monopoly - Speed

 

Két szakaszban üzletelhetnek a játékosok ebben a villámgyors Monopoly Speed társasjátékban, mely 2-4 játékos számára nyújt izgalmas szórakozást! A társasjáték két szakaszból áll: a vásárlási szakaszban a játékosok versenyt futva az idővel vásárolnak amennyit csak tudnak, majd a kereskedelmi szakaszban indulhat az üzletelés.

Utóbbi szakaszban a szerencsekártyák segítségét is igénybe vehetik, ezzel is csavarva egyet a játékmeneten. A Monopoly Speed játékmenete ideális a 10 perces játékhoz!

 

A csomagolás mérete: 36 x 27 cm. 

 

A csomag tartalma: 1 db időzítő, 1 db játéktábla, 4 db műanyag bábu, 4 db dobókocka, 28 db tulajdoni lap, 16 db szerencsekártya, 12 db meglepetéskártya, 150 db bankjegy és 1 db játékszabályzat.


Az ár 1 csomagra vonatkozik!

10 500 Ft

A Tabu - A kimondhatatlan jókedv játéka egy klasszikus partikra kitalált társasjáték, ami a felnőtteknek és nagyobb iskolás gyerekeknek is garantált kacagást biztosít. Az idő viszont ellened dolgozik!


Van egy dolog, amit ki akarsz mondatni játékostársaiddal, de van öt dolog, amit nem mondhatsz ki.


Tudod mit mondanál, de sajnos a legkézenfekvőbb megoldások - TABUK! Körül kell írnod egy szót úgy, hogy bizonyos szavakat nem használhatsz!


 

Méret:

12 000 Ft

Cubo társasjáték

 

A Cubo játékban minden játékos egyszerre dob a kockáival, majd a dobás eredményéből megpróbálja a lehető legértékesebb kombinációt kirakni. Minél értékesebb a kombináció, annál több pontot ér. A Cubo játékban a szettek és a sorok hoznak pontot. Az nyeri meg a játékot, aki szerencsésen dob, ügyesen kombinálja a kockákat, és figyeli a játékostársai dobásait is.


Cubo 2-4 játékos részére 8 éves kortól.

 

 

5 500 Ft

Axio társasjáték

 

Az AXIO egy elegáns lapkalerakó játék az egész családnak! A játékban a játékosok célja, hogy az értékjelzőiket az értékelő tábláikon a lehető legmagasabb értékig eljuttassák. Sorban egymás után helyezik le a játéktáblára a lapkákat. Az egyező szimbólumokért pontokat kapnak. A kapott pontokat az értékjelzőikkel jelölik az értékelő tábláikon.

 

A játék végén, az utolsó helyen álló értékjelzők helyét hasonlítják össze. A játékot az nyeri, akinek az utolsó helyen álló értékjelzője a legmagasabb helyen áll.


AXIO társasjáték 1-4 játékos részére, 8 éves kortól.

 

 

5 400 Ft

Othello társasjáték

 

Othello egy klasszikus logikai játék, ami egy perc alatt elsajátítható. A játékosok célja többséget szerezni a saját színű korongjaikkal a táblán a játék végre. A játékban a játékosok fekete és fehér oldalú korongokkal játszanak egymás ellen. Felváltva helyezik le a korongjaikat a saját színűkben. Az Othello játékban egy lépés az ellenfél korongjainak bezárásából és átfordításából áll.

 

A bezárás azt jelenti, hogy a játékos úgy tesz le egy korongot, hogy azzal, és már egy a táblán lévő korongjával közrefogja az ellenfél korongját, amit bezárás után átfordít a saját színére.


Othello 7 éves kortól, 2 játékos részére.

 

 

7 500 Ft

Fel ne ébreszd aput társasjáték

 

Psssz! Fel ne ébreszd aput! Ebben a szórakoztató társasjátékban lábujjhegyen kell járnunk, vagy rajtakapnak! A torta csak rátok vár, de vigyázzatok, csendesen kell osonni, mert a hangos csapdák az utadat állják és apu fel fog ébredni! Ebben a játékban nem lesz szükség dobó kockára, mert egy pörgettyű segítségével haladhatunk a színes mezőkön, ami majd megmutatja, hányszor lehet a gombot megnyomni. Felkészültetek? A torta csak rátok vár!


A játék magyar nyelvű.

 

A csomagolás mérete: 26 x 26 cm.

 

A csomag tartalma: 1 db játéktábla, 4 db színes bábu és 10 db esemény kártya.

 

 

8 900 Ft

Hedbanz - Harry Potter társasjáték

 

A Hedbanz játékokat szinte mindenki ismeri, hiszen a szabályai rendkívül egyszerűek és a játékmenet igazán szórakoztató. Most azonban a Harry Potter rajongók tehetik próbára magukat azzal, hogy megpróbálják kitalálni, hogy a fejükön lévő kártya mit is ábrázol.

 

Ennek értelmében az adott játékos lehet egy karakter, egy teremtmény, egy mágikus tárgy vagy éppen egy varázsige amelyek mindegyike természetesen a Harry Potter történetek valamelyike. Aki kitalálja a kártyát, az kap egy csokibékát, és akinek elsőként összejön öt darab az lesz a győztes. Ha pedig már nagyon jól megy a dolog, akkor előkerülhetnek a bájitalzsetonok, amik egy kicsit megvariálják a játékot.

 

Játékosok száma 2–6 fő.

 

Játékidő kb. 15–20 perc.

8 800 Ft